Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Grillet Grøn Salat
Grillet Grøn Salat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grillet grøn salat:
- 8 små tomater
- 1 spsk balsamico
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- 1 tsk tørret oregano
- 1 nip chilliflager
- 400 g friske asparges
- 1 salathoved
- 2½ dl light mayonnaise
- 1 dl 9% creme fraiche
- 2-3 spsk finthakket frisk mynte
- 1 fed hvidløg
- 1/4 tsk cayennepeber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grillet Grøn Salat:
Tænd for ovnens grill. Halvér tomaterne og læg dem med snitfladen opad på en plade. Dryp balsamico over og drys med peber, oregano og chili.
Grill tomaterne 10 cm fra varmen i 20-30 minutter til de er grillede og begynder at tørre i kanten. Tag tomaterne ud af ovnen og lad dem svale af.
Fjern den nederste træede del på aspargesene og halvér dem på langs. Hæld kogende vand over og lad det stå i 30 sekunder. Spul dem med koldt vand til de er helt kolde og lad dem dryppe af.
Fordel salatbladene på tallerkener og læg asparges og tomater ovenpå.
Bland mayonnaisen med creme fraiche, mynte, presset hvidløg og cayennepeber. Dryp dressingen over salaten lige inden serveringen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.