Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Kyllingesalat med Thaifløde


Print opskriften på Kyllingesalat med Thaifløde Print opskrift

Del på Facebook

Kyllingesalat med Thaifløde opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingesalat med thaifløde:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kyllingesalat med Thaifløde:

Til 4 personer.

Skyl og skær salathovederne i mindre stykker.

Kog nudlerne i letsaltet vand. Efter 2-3 minutter under omrøring er de "løst op" og møre uden at være bløde. Hæld dem til afdrypning i en sigte.

Drys kyllingerne med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande, og brun kyllingefileterne ca. 1 minut på hver side. Steg kødet ved svag varme i ca. 6 minutter og riv derefter kyllingekødet i strimler med en gaffel. Tør panden af.

Kom fløden i panden sammen med soya, limeskal, limesaft, hvidløg, løg og sukker. Bring fløden i kog og smag til.

Lad vandkastanjerne dryppe af i en sigte. Vend dem sammen med salat, sukkerærter, radiser og nudler i en stor skål.

Tilsæt kyllingekødet og hæld så den lune fløde over. Pynt med cashewnødder og korianderblade.

Kyllingesalat med Thaifløde opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllingesalat med Thaifløde Print opskrift

Andre spændende opskrifter i blandede salater kategorien

Salat med Jordbær & Melon Balsamicomarineret Bønnesalat Rødbedesalat med Fetaost Salat med Granatæble Spidskålssalat med Bacon & Feta Salat med Æble & Porre