Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner
Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner:
Bønnesalat:
1. Sæt en gryde med vand over at koge. Tilsæt 2 tsk salt til vandet og læg låg på. Når vandet koger, lægges bønnerne i.
2. Bønnerne skal koge ca. 10 minutter, til de er møre. Hæld bønnerne over i en sigte, og skyl dem med koldt vand.
3. Hak bønnerne groft, og skær tomaterne i tern.
4. Bland skinke, bønner og tomater med marinaden i en skål. Bland karse i.
5. Snit salaten groft og fordel den i en salatskål. Fordel bønneblandingen over.
Marinade:
Ingredienserne kommes i en jævningsryster og rystes godt sammen. Hold godt fast på låget, så det ikke ryger af.
Brødcrutoner:
1. Tænd ovnen på 225°C.
2. Skær skorpen af brødet.
3. Knus hvidløget og bland det med olien.
4. Pensl brødskiverne med hvidløgsolien og skær brødet i tern.
5. Læg brødternene på en bageplade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen i 5-10 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte.
6. Servér brødcrutonerne til bønnesalaten.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.