Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner


Print opskriften på Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner Print opskrift

Del på Facebook

Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marineret bønnesalat med brødcrutoner:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner:

Bønnesalat:

1. Sæt en gryde med vand over at koge. Tilsæt 2 tsk salt til vandet og læg låg på. Når vandet koger, lægges bønnerne i.
2. Bønnerne skal koge ca. 10 minutter, til de er møre. Hæld bønnerne over i en sigte, og skyl dem med koldt vand.
3. Hak bønnerne groft, og skær tomaterne i tern.
4. Bland skinke, bønner og tomater med marinaden i en skål. Bland karse i.
5. Snit salaten groft og fordel den i en salatskål. Fordel bønneblandingen over.

Marinade:

Ingredienserne kommes i en jævningsryster og rystes godt sammen. Hold godt fast på låget, så det ikke ryger af.

Brødcrutoner:

1. Tænd ovnen på 225°C.
2. Skær skorpen af brødet.
3. Knus hvidløget og bland det med olien.
4. Pensl brødskiverne med hvidløgsolien og skær brødet i tern.
5. Læg brødternene på en bageplade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen i 5-10 minutter. Hold godt øje med at de ikke bliver brændte.
6. Servér brødcrutonerne til bønnesalaten.

Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marineret Bønnesalat med Brødcrutoner Print opskrift

Andre spændende opskrifter i blandede salater kategorien

Spidskålssalat med Bacon & Feta Æblesalat med Karry Blandet Sommersalat Sommersalat med Vandmelon Salat med Pocheret Kylling, Pære & Valnødder Bønnesalat med Tomat