Opskrifter » Salater » Blandede Salater » Salat med Æg og Radiser
Salat med Æg og Radiser opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave salat med Æg og radiser:
- 4 æg
- 2 bundter radiser
- 10 g persille
- 10 g kørvel
- 10 g dild
- 20 g forårsløg
- 1 dl 9% creme fraiche
- 1 dl naturel letmælksyoghurt
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk stærk sennep
- Salt
- Peber
- 1 tsk olivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Salat med Æg og Radiser:
Kog æggene i 8-10 minutter. Skyl og rens radiserne.
Skær først radiserne i tynde skiver og dernæst i fine strimler.
Spul æggene under koldt vand, pil dem. Hak 2 af æggene groft, og del de andre 2 i både.
Skyl urterne og nip bladene af stilkene. Hak urterne groft.
Bland creme fraiche, yoghurt, friskpresset citronsaft og sennep. Smag til med salt og peber. Rør til sidst olivenolien i.
Bland radiser og urter i en stor skål. Tilsæt de hakkede æg og dressingen. Rør rundt så det bliver en luftig salat. Garnér med æggebådene.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.