Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan Kyllingekebab
Dukan Kyllingekebab opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Dukan Kyllingekebab:
Rør alle ingredienserne godt sammen, og lad det stå og trække lidt.
Dup hænderne i lidt vand, lægger en spiseskefuld fars i hånden, stikker et spyd ind i, og former forsigtigt kebaben.
Læg dem på en bageplade sprøjtet med lidt olie.
Når alle spydene er lavet, sættes bagepladen i ovnen ved 200°C i 20 minutter eller til kyllingen er færdig.
I Fase 2 (Vekselfasen) må man spise hele portionen selv. Skal du have hele portionen selv i Fase 1 (Angrebsfasen), så skal du kun tilsætte 1½ spsk havreklid istedet for de 2 i opskriften.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.