Opskrifter » Slankeopskrifter » LCHF - Low Carb » Tacotærte
Tacotærte opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tacotærte:
- tærtebund:
- 4 dl hjemmemalet mandelmel
- 1 spsk loppefrøskaller
- 50 g blødt smør
- 1 æg
- Smør til formen
- Salt
- Tacofyld:
- 1 rød peberfrugt
- 1 gulerod
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 finthakket løg
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk tomatpure
- 2 tsk paprika
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk cayennepeber
- Kokosolie til stegning
- Salt
- Peber
- Æggemasse:
- 3 æg
- 2 dl creme fraiche 38%
- 2 dl revet ost
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- Salsa
- Guacamole
- Creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tacotærte:
Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt.
Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 minutter.
Varm ovnen op til 180°C og bag tærtebunden i ca. 10 minutter - den skal have lidt farve. Tag bunden ud, og skru ovnen op på 200°C.
Skær peberfrugten i små tern. Riv guleroden på den fine side af rivejernet.
Smelt lidt kokosolie på en pande og sauter løg og hvidløg heri. Tilsæt kødet og brun det. Rør resten af ingredienserne i og lad det simre i 8-10 minutter. Smag til med salt.
Rør ingredienserne til æggemassen sammen.
Hæld fyldet på bunden og fordel derefter æggemassen herpå.
Bag tærten i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter - mærk efter ind imellem.
Server med salsa, guacamole, creme fraiche og en salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.