Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Bønnesalat med Krebsehaler & Salattern
Bønnesalat med Krebsehaler & Salattern opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bønnesalat med krebsehaler & salattern:
- 2 æg
- 2 dl sukkerærter
- 1 gulerod
- 1 dåse kidneybønner
- ½ rødløg
- 60 g salattern
- 1 dl (10%) græsk yoghurt
- 35 g babyspinat
- 3 dl krebsehaler
- ½ citron
- Dressing:
- 2 tsk olivenolie
- 2 tsk vineddike
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Bønnesalat med Krebsehaler & Salattern:
2 portioner.
Kog æg og sukkerærter.
Skræl guleroden, og skær den i lange, tynde strimler.
Skyl bønnerne. Skær løget i ringe. Mos salattern, og bland med yoghurt.
Smag til med salt og peber.
Bland bønner, gulerod, sukkerærter og spinat. Bland olie og eddike sammen, og krydr med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Anret salaten med osteblandingen, krebsehaler, æg i både, løg i fine ringe og citronbåde.
Pro-points i HELE portionen: 22
Pro-point i EN portion: 12
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.