Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Estragonfilet med Pasta
Estragonfilet med Pasta opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave estragonfilet med pasta:
- 130 g pasta
- 400 g svinemørbrad
- 1 rødløg
- ½-1 potte frisk estragon
- 200 g blandede svampe
- 2 tsk olie
- 4 skiver bacon
- 1 dl hvidvin
- 2-3 spsk fransk sennep
- 2½ dl madlavningsfløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Estragonfilet med Pasta:
4 portioner.
Kog pastaen.
Hak løget fint, hak estragonen, og del svampene i kvarte.
Skær mørbrad og bacon i skiver.
Varm olien op i en stegepande. Steg løg, svampe og bacon et par minutter.
Kom mørbraden ved, og lad den stege med et par minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt vin, sennep og fløde. Lad retten simre et par minutter.
Servér med pasta og salat.
Pro-points i HELE portionen: 41
Pro-points i EN portion: 10
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.