Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Kødboller i Tomatsauce
Kødboller i Tomatsauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kødboller i tomatsauce:
- 400 g hakket svinekød
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 tsk paprika
- 1 spsk olivenolie
- 2 dl couscous
- Tomatsauce:
- 2 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 laurbærblade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kødboller i Tomatsauce:
4 portioner.
Lav en fars af hakket svinekød, hvidløg, løg, paprika og olie. Til kødboller, som lægges i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen ved 175°C i ca. 10 minutter.
Hak løg, hvidløg og peberfrugt fint til saucen. Steg i olien i 2-3 minutter.
Kom hakkede tomater og laurbærblade ved, og lad småkoge i ca. 5 minutter.
Tag kødbollerne op, og hæld tomatsaucen over. Rør forsigtigt rundt. Kom fadet i ovnen, og steg færdig i ca. 15 minutter.
Tilbered couscous.
Servér kødbollerne med coucous og salat.
Pro-points i HELE portionen: 38
Pro-points i EN portion: 10
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.