Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Kød- og Rodfrugtsuppe
Kød- og Rodfrugtsuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kød- og rodfrugtsuppe:
- 350 g magert oksekød
- 2 løg
- 1 spsk rapsolie
- 1 spsk hvedemel
- 1 laurbærblad
- 12 dl oksebouillon
- 240 g kartofler
- 2 gulerødder
- 1 stykke pastinak
- 2 spsk hakket persille
- 4 grovboller á 50g
- 4 spsk friskost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kød- og Rodfrugtsuppe:
4 portioner.
Skær kødet og de pillede løg i strimler.
Brun kødet i en gryde. Kom løgene ved, og lad dem stege med et par minutter.
Drys mel over, og tilsæt laurbærblad og bouillon.
Lad småkoge et par minutter.
Skær de skrællede kartofler, gulerødder og pastinakken i tynde skiver. Lad småkoge under låg ca. 10-15 minutter, til rodfrugterne er møre.
Drys persille over, og servér med brød og ost.
Pro-points i HELE portionen: 39
Pro-points i EN portion: 10
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.