Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne » Torsk med Tomat & Oliven
Torsk med Tomat & Oliven opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave torsk med tomat & oliven:
- 600 g torsk
- 800 g kartofler
- 1 citron
- 250 g cocktailtomater
- 15 sorte oliven
- 2 fed hvidløg
- 2-3 kviste timian
- 1 spsk olie
- Sukkerærter
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Torsk med Tomat & Oliven:
4 portioner.
Optø fisken, hvis den er frossen.
Skræl og kog kartoflerne.
Læg fisken i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Pres citronsaft over.
Skær tomaterne i halve, og læg dem i fadet sammen med oliven, hakket hvidløg og timian.
Dryp olie over, og tilbered i ovn ved 200°C i ca. 20 minutter.
Servér med kartofler og sukkerærter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.