Opskrifter » Supper » Varme Supper » BlomkÃ¥lssuppe med Bacontern
Blomkålssuppe med Bacontern opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave blomkålssuppe med bacontern:
- 1 blomkål
- 1 hakket løg
- 2 spsk olie
- Ca. 7 dl hønsebouillon
- 2½ dl madlavningsfløde
- Salt
- Peber
- Tilbehør:
- 150 g bacontern
- Hakket persille
- Baguette
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blomkålssuppe med Bacontern:
Til 4 personer.
Skyl blomkålen og del den i små buketter.
Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart.
Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring.
Hæld bouillon på og bring den i kog. Lad det hele småkoge i 10 minutter under låg.
Purér suppen med en stavblender, tilsæt fløde og varm suppen op.
Smag til med salt og peber.
Rist baconen sprød på en tør pande og læg dem efterfølgende på fedtsugende papir.
Servér suppen med ristet bacon, hakket persille og baguette.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.