Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer
Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodssuppe med kokosmælk, ingefær & stegte rejer:
- 2 hakkede løg
- 1 kg gulerødder
- 2 fed grofthakkede hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 dåse kokosmælk
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 2 cm fintrevet, frisk ingefær
- ½ appelsin
- Salt
- 200 g optøede rejer
- 1 finthakket rød chili
- 1 bundt hakket koriander
- Groft brød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Gulerodssuppe med Kokosmælk, Ingefær & Stegte Rejer:
4 personer.
Svits løg, gulerødder (skåret i tern) og hvidløg i 1 spsk olie i en gryde. Tilsæt kokosmælk og bouillon og kog op.
Skru ned til lav temperatur og lad suppen koge 30 minutter under låg.
Blend suppen til en fin og glat puré. Smag suppen til med ingefær, appelsinsaft og salt.
Lad rejerne dryppe af på et stykke køkkenrulle. Varm 1 spsk olie op på en stor pande og steg rejerne hurtigt i olien. Tag panden af blusset og bland rejerne med chili og koriander. Brug evt. lidt mindre chili, hvis rejerne ikke må blive for stærke.
Anret suppen i skåle, fordel rejerne på toppen, og servér med groft brød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.