Opskrifter » Supper » Varme Supper » Kartoffel-Porre Suppe
Kartoffel-Porre Suppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel-porre suppe:
- 450 g porre
- 500 g kartofler
- 1 løg
- 1-2 dl piskefløde
- ½ liter hønsebouillon
- 40 g smør
- 2 pakker bacontern
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffel-Porre Suppe:
Rens og skær kartofler og porrer i skiver/stykker.
Stegt stykkerne i smør og lad det simre lidt. Tilsæt derefter bouillon og lad det simre, til grøntsagerne er møre.
Tag en stavblender og blend det hele.
Tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber.
Steg baconternene sprøde, og lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir.
Drys bacon på den varme suppe, og server med et stykke groft brød.