Opskrifter » Supper » Varme Supper » Gulerodssuppe med Linser
Gulerodssuppe med Linser opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodssuppe med linser:
- 750 g kartofler
- Ca. 250 g gulerod
- 175 g løg
- 2 spsk olie
- 1 liter bouillon
- 1 tsk salt
- Peber
- ½ tsk timian
- 80 g røde linser
- Tilbehør:
- 200 g fromage frais
- 1 bundt hakket persille
- Fuldkornsflutes
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gulerodssuppe med Linser:
Til 4 personer.
Kartofler, gulerødder og løg skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i olie.
Tilsæt bouillon, salt, peber og timian og lad grøntsagerne koge i ca. 15 minutter.
Purér suppen i en blender eller foodprocessor og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt linserne og lad suppen koge ca. 10 minutter ved svag varme. Smag til med salt og peber.
Serveres med fromage frais, hakket persille og flutes
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.