Opskrifter » Supper » Varme Supper » Skaldyrssuppe med Kartofler
Skaldyrssuppe med Kartofler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave skaldyrssuppe med kartofler:
- 25 g bacon
- Olivenolie
- 1 lille hakket løg
- 1 lille fed hvidløg
- 2 cm friskrevet ingefær
- ½ spsk hvedemel
- ½ liter mælk
- 250 g kartofler
- 1 laurbærblad
- 1½ dl madlavningsfløde
- 100 g rejer
- 100 g krebsehaler
- Friskhakket persille
- Friskhakket purløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Skaldyrssuppe med Kartofler:
Bacon svitses.
Løg, hvidløg og ingefær sauteres i 5-10 minutter. Mel tilsættes.
Blandingen røres blank med lidt af mælken før resten tilsættes med laurbærblad.
Kartoflerne skæres i tern, tilsættes og simrer med til de er næsten gennemkogte.
Fløde tilsættes og blandingen bringes i kog.
Til sidst tilsættes rejer og krebsehaler (i lage) og koges med 1 minut.
Suppen smages til med salt og peber. Ved servering drysses hakkede krydderurter over.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.