Opskrifter » Supper » Varme Supper » Suppe alla Mexico
Suppe alla Mexico opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave suppe alla mexico:
- ½ tsk olivenolie
- 2 store løg
- 6 fed hvidløg
- 1 tomat
- 1 tsk sukker
- 1 spsk hvidvinseddike
- ½ tsk salt
- 1/4 tsk friskkværnet sort peber
- 1 liter oksebouillon
- 1 tsk oregano
- 4 tortillas
- 2 spsk hakket frisk persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Suppe alla Mexico:
Opvarm olien i en stor stegegryde ved jævn varme.
Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem gyldne (ca. 2 minutter) under omrøring.
Pil og skiv hvidløgene. Skyl og tern tomaten.
Kom hvidløg, tomat, sukker, vineddke, salt og peber ved og lad det stege yderligere 2 minutter.
Hæld bouillonen på og tilsæt oregano. Bring det i kog. Sænk varmen og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
Varm ovnen til 225°C. Del tortillaerne i 2, læg dem på en plade, og bag dem sprøde (ca. 5 minutter).
Læg de sprøde tortillaer i dybe tallerkener og øs suppen over. Garnér med hakket persille og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.