Opskrifter » Supper » Varme Supper » Svampesuppe
Svampesuppe opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave svampesuppe:
- 500 g brune svampe
- 1 porre
- En god klat smør
- 5 spsk mel
- 1 liter hønsebouillon
- 2 dl fløde
- Lidt citronsaft
- ½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Svampesuppe:
Snit porren fint.
Smelt smørret i en gryde, og svits porreringene her, til de er klare.
Drys melet over og rør det godt sammen.
Tilsæt bouillonen lidt efter lidt under piskning.
Skær svampene i mellemstore tern og hæld dem i suppen. Lad den koge igennem i 5-10 minutter.
Tilsæt fløden og varm suppen igennem. Smag til med salt, peber og citronsaft og servér med et godt stykke brød til og evt. lidt krydderurter på toppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.