Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Persillepesto
Persillepesto opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave persillepesto:
- 75 g hakket persille
- 2 knuste fed hvidløg
- 40 g ristede pinjekerner
- 40 g ristede mandelflager
- 50 g friskreven parmesanost
- Salt
- Friskkværnet peber
- 1½ dl ekstra jomfruolivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Persillepesto:
Rør alle ingredienserne (undtagen olien)i en foodprocessor til de er godt blandet og pureret.
Hæld ca. ½ dl olie i maskinen i en tynd stråle, til alt er blandet godt.
Kom pestoen i en skål og hæld resten af olien i.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.