Madkampen.dk » Ingredienser » Pinjekerner
Opskrifter på mad med Pinjekerner
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor pinjekerner indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Grønne Pestofrikadeller
Kom det hakkede kyllingekød i en røreskål, og rør det sammen med salt og peber. I en foodprocessor (eller med stavblender) køres spinat, pesto, pinjekerner og æg. Og dette blandes herefter med kyllingekødet. Tilsæt så havregr...
-
Salat med Jordbær & Melon
Til 4 personer. Skyl jordbærrene og nip stilkene af. Skær dem i halve eller kvarte (alt efter hvor store de er). Skær melonen over, skær skrællen af, og fjern de bløde kerner i midten med en ske. Skær melonen i mundrette stykke...
-
Madpakketærter med Spinat & Parmesan
Giver 12 små tærter. Rør creme fraiche godt sammen med hytteost og æg. Kværn peber i og tilsæt salt (ikke for meget, da parmesan også salter). Ris pinjekernerne på en tør pande, hak dem og hæld dem over i en skål. Kom...
-
Pastasalat med Pestodressing
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rør ingredienserne til dressingen sammen - smag dig frem alt efter hvor stærk/syrlig du gerne vil have dem. Hæld den ønskede mængde fyld i, når pastaskruerne er helt afkølede, og vend d...
-
Spidskålssalat med Bacon & Feta
Snit spidskålen fint og skær rødløg i fine tern. Steg baconen og champignonerne sprøde på en pande. Smuldr fetaosten eller skær den i tern alt efter hvilken du har valgt. Rist pinjekernerne. Vend alle ingredienserne til ...
-
Kartoffelpizza
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt godt. Kør alle ingredienserne til pestoen i en minihakker eller foodprocessor. Rul 2 flade bunde af dejen og fordel pestoen derpå. Tør kartoffelskiverne i et vi...
-
Salat med Rucola, Avokado & Granatæble
Skyl begge salater godt. Skær avokadoen i skiver eller mindre tern. Skær bønnerne i mindre stykker og ris pinjekernerne. Vend det hele godt sammen, og servér....
-
Hurtig Kyllingetærte
Til 4 personer. Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg. Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på ...
-
Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne)
4 portioner - 10 ProPoints pr. portion Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler med kartoffelskrælleren. Skær porren i strimler, og del broccolien i små buketter. Sæt pastaen over, og læg broccolien ved, når halvdelen af...
-
Fyldt Svinemørbrad med Parmesanost, Pinjekerner & Persille
Start med at pudse mørbraden fri for det værste fedt. Derefter skæres enderne af, og til sidst deles den i 2 lige store dele. Skær begge stykker mørbrad ud til en plade. Start med at skære langsomt. Hold på mørbraden, og skær ca...
-
Bønnesalat med Tomat
Kog bønnerne i letsaltet vand. Skær dem i 2-3cm stykker. Del tomaterne i 2 og hak løget fint. Rist pinjekernerne let på en tør pande. Bland alle ingredienserne i en skål, og stil den på køl til servering....
-
Kold Kartoffelsalat med Parmesan & Pinjekerner
Kog kartoflerne og afkøl dem godt, før du skærer dem i mindre stykker. Skær forårsløg i små skiver og hak basilikum groft. Bland herefter dressingen: Start med sennep og eddike og tilsæt derefter olivenolie og til slut parmesa...
-
Caprese Pastasalat
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Put basilikum, persille, parmesanost, hvidløg og pinjekerner i en foodprocessor og blend imens du langsomt hælder olivenolie i. Stop, når den har en konsistens som en tyk sauce. Når pastae...
-
Melfrit Nøddebrød
For mandler, hasselnødder og (pinjekerner) gælder det at de gerne må være med den brune hinde på. Der kan tilsættes oliven og rosmarin. Forvarm ovnen til 160°C. Bland alle ingredienserne sammen. Fór en rugbrødsform med ...
-
Nem Persillepesto
Kom hvidløg, persille, pinjekerner, parmesan, citronskal og -saft i en foodprocessor og kør sammen. Hæld langsomt olivenolien i til ønsket konsistens, mens motoren kører. Smag til....
-
Fyldt Kalkunbryst
Skær kalkunbrystet op, så det kan fyldes. Rør osten med de andre dele til fyldet (pinjekerner, rødløg, champignon). og smag til med salt og peber. Fordel fyldet over kalkunbrystet, og luk det ved at vikle bacon rundt om. Steg ...
-
Grøn Pesto
Stød basilikum, hvidløg, pinjekerner og salt i en morter eller kør det i en foodproessor. Tilsæt revet parmesan og rør det i. Tilsæt olivenolie lidt ad gangen. Serveres til kogt pasta. Pesto kan også vendes i kartofler, kogte h...
-
Pesto med Basilikum
Kom basilikum, hvidløg og pinjekerner i en blender eller foodprocessor og kør kort, til delene er grofthakkede. Kør videre og tilsæt olie i en tynd stråle. Blend til en ensartet konsistens. Rør osten i til sidst. Tilsæt evt. lidt...
-
Pasta-Bønnesalat med Pinjekerner
Kog pastaen, og lad den dryppe af. Kog bønnerne sprødmøre i letsaltet vand og lad dem dryppe af. Skold og flå tomaterne. Skær dem ud i mindre stykker og fjern kernerne. Svits løgene i olien uden de tager farve. Tilsæt to...
-
Pastasalat med Spinat & Kyllingelever
Pisk dressingen sammen. Skær leveren i mindre stykker. Svits lever og løg i olien 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Skyl spinaten grundigt og tør den. Kog pastaen og dryp den af. Arranger spinaten på 4 t...
-
Risret med Grøntsager
Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde. Kom risene i og steg dem ca. 1 minut. Hæld grøntsagsbouillonen ved, læg låg på og lad det simre ved svag varme i 35 minutter. Pil og hak løg og hvidløg. Varm 1 spsk olie på en pande og steg lø...
-
Persillepesto
Rør alle ingredienserne (undtagen olien)i en foodprocessor til de er godt blandet og pureret. Hæld ca. ½ dl olie i maskinen i en tynd stråle, til alt er blandet godt. Kom pestoen i en skål og hæld resten af olien i....
-
Basilikumpesto
Kør alle ingredienserne i en foodprocessor til de er godt blandet og pureret. Hæld ca. halvdelen af olien i maskinen i en tynd stråle, til alt er blandet godt. Kom pestoen i en skål og hæld resten af olien i....
-
Kartoffel med Løvstikkesalsa
Skær kartoflerne i skiver á ca. 5-7mm´s tykkelse. Blancheres i vand tilsat salt og lidt hel løvstikke 6-7 minutter til kartoflerne er sprød-møre. Vandet hældes fra og kartoflerne hældes direkte i et fad. Pinjekernerne riste...
-
Polentabrød
Smør en bageplade. Bland polenta og 250 ml af vandet sammen i en kasserolle og bring langsomt til kogning, idet der hele tiden røres med en træske. Skru ned for varmen og lad det simre i 2-3 minutter, mens der røres af og til. Stil til ...