Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Fyldte Kartofler med Bacon
Fyldte Kartofler med Bacon opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldte Kartofler med Bacon:
Skrub kartoflerne rene og tør dem. Gnid dem med lidt olie og læg dem i et fad på salt, eller på en rist over en bradepande.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time ved 225°C.
Steg bacon og løg til fyldet.
Skær et låg af de bagte kartofler og tag forsigtigt indmaden ud med en ske (husk indmaden i låget). Mos indmaden med smør og rør æggeblommen i. Tilsæt bacon og løg og smag til. Vend den piskede æggehvide i mosen.
Fordel massen i kartoflerne. Strø revet ost over og gratinér i ovnen 10-15 minutter.
Selve fyldet (løg og bacon) kan jo varieres på adskillige måder.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.