Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Flødekartofler
Flødekartofler opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave flødekartofler:
- 2 kg bagekartofler
- 1/4 liter madlavningsfløde
- 1 brik mornaysauce
- En smule sødmælk
- 2 små løg
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Flødekartofler:
Skræl kartoflerne, og skær/riv dem i skiver.
Fordel kartoflerne i fadet, og krydr med salt og peber.
Skær løgene i tynde strimler, og bland dem i.
Bland fløde, mornaysauce og sødmælk i en skål, og hæld det over kartoflerne.
Bag dem i en 180°C forvarmet ovn i 60-75 minutter, eller til kartoflerne er møre.
NB! Hvis overfladen begynder at blive brun, så læg et stykke stanniol over kartoflerne.