Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffel med Løvstikkesalsa
Kartoffel med Løvstikkesalsa opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffel med løvstikkesalsa:
- 250 g kartofler
- 25 g pinjekerner
- Ca. 25-35 g brødkrummer
- 2 spsk hakket løvstikke
- Ca. 1 spsk æbleeddike
- Ca. 2 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- Rørsukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kartoffel med Løvstikkesalsa:
Skær kartoflerne i skiver á ca. 5-7mm´s tykkelse.
Blancheres i vand tilsat salt og lidt hel løvstikke 6-7 minutter til kartoflerne er sprød-møre.
Vandet hældes fra og kartoflerne hældes direkte i et fad.
Pinjekernerne ristes på en tør pande og tilsættes sammen med brødkrummerne.
Løvstikke hakkes og blandes med olivenolie og eddike.
Smages til med sukker, salt og peber og hældes over kartoflerne.
Hvis det virker for tørt, kan du tilsætte lidt mere olie.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.