Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Kartoffelmosgratin
Kartoffelmosgratin opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelmosgratin:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand under låg i ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra og mos kartoflerne ud med en kartoffelmoser eller el-pisker.
Pisk æggene sammen og hæld dem i de mosede kartofler. Tilsæt fedtstof, salt og peber. Rør til det bliver let og luftigt.
Læg det meste af mosen i et smurt, ovnfast fad.
Sprøjt resten af mosen rundt i kanten som pynt. Lav en fordybning i midten og læg revet ost i.
Gratinér i en 200°C varm ovn i ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.