Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Ostekartofler med Tomater
Ostekartofler med Tomater opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ostekartofler med tomater:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ostekartofler med Tomater:
6 personer.
Kartoflerne skrælles, koges og skæres i skiver.
Æg og tomater skæres også i skiver.
Tomater, persille og løg svitses sammen i smørret og der drysses med salt og peber.
I et smurt gratinfad lægges kartoffelskiverne, og derover æg og svitsede grøntsager.
Panden koges af med fløde, meles drysses i og jævningen koges igennem, hvorefter ost og krydderier tilsættes.
Saucen hældes over kartoflerne. Der drysses med rasp, og smørklatter fordeles over retten.
Bages ca. 25 minutter ved 250°C (IKKE varmluft)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.