Opskrifter » Tilbehør » Kartofler » Rösti fra Schweiz


Print opskriften på Rösti fra Schweiz Print opskrift

Del på Facebook

Rösti fra Schweiz opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rösti fra schweiz:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rösti fra Schweiz:

Skyl kartoflerne og kog dem knapt møre, 15-20 minutter afhængig af størrelsen. Hæld vandet fra og lad dem køle af med skallen på.

Pil kartoflerne og riv dem groft på et rivejern ned i en skål. Pil løget, hak det fint og bland det i. Krydr godt med salt og peber.

Smelt 2 spsk af fedtstoffet på en teflonpande, hæld kartoffelblandingen på og glat overfladen med en stegespade. Steg langsomt ved svag varme, ca. 15 minutter til kagen har en gylden og sprød skorpe.

Vend kagen over på en flad tallerken eller et plant låg. Smelt resten af fedtstoffet på panden og lad kartoffelkagen glide over på panden med den stegte side nedad. Lad den stege færdig i ca. 15 minutter.

Lad röstien glide forsigtigt over på et skærebræt og skær den ud i lagkagesnitter.

Rösti fra Schweiz opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rösti fra Schweiz Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kartofler kategorien

Hasselbackkartofler Kartoffelsalat med Ymer Varm Kartoffelroulade med Spinat Timiankartofler Brunede Kartofler Små Kartofler med Bacon