Madkampen.dk » Ingredienser » Danskvand
Opskrifter på mad med Danskvand
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor danskvand indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rabarbershake
Hæld godt med isterninger i en kande. Hæld rabarbersirup, danskvand, mælk og fløde i og rør det hele godt. Lækker forfriskning på en varm sommerdag, smager lidt som milkshake...
-
Boblende Hindbærlimonade
Kog hindbær op med 2 spsk vand. Sigt herefter kernerne fra, og stil saften på køl. Opløs sukkeret i vandet og citronsaften. Bland hindbærsaften med sukkervandet. Fyld en kande godt med isterninger, citronskiver og mynte. ...
-
Rabarbermojito
Bring rabarber, vand og sukker i kog i en stor gryde ved mellemvarme. Skru ned for varmen og lad det småkoge, mens du rører i det med jævne mellemrum i ca. 25 minutter - rabarberne skal være opløst og siruppen tyknet. Si det, og ...
-
Englevand
Hæld danskvand og citronsaft op i en kande. Tilsæt kanelstangen og smag til med sødemiddel. Sæt kanden i køleskabet i ca. 1 time. Server englevandet i et højt glas med isterninger....
-
Chokoladeboller
Ca. 18 stk. Smelt smørret i en gryde. Opløs gæren i en skål med danskvandet. Tilføj så smørret, æg, sukker og salt og rør godt. Kom først speltmelet i og derefter 1 dl hvedemel af gangen. Når alt melet er rørt i, skal c...
-
Danskvandsboller
Ca. 18 stk. Opløs gæren i danskvandet. Tilsæt æg, sukker, olie og salt og ælt til sidst meler i lidt ad gangen. Ælt, til dejen er glat og smidig. Stil den så tildækket et lunt sted og lad den hæve i ca. 1 time. Slå dejen ned p...
-
Bananbeignets med Karamelsauce
4 personer. Til karamelsaucen blandes alle ingredienserne i en lille gryde og røres, indtil farinen er opløst og smørret smeltet. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 2 minutter. Sigt melet ned i en skål. Lav en fordybning...
-
Limedrink
I et højt glas kommes isterningerne og citronskiver. Hæld limejuicen og den kolde hvidvin på. Fyld op med dansk vand og servér med sugerør....
-
Forloren Skinke
Lad raspen suge i dansk vandet. Rør kød og skinke eller bacon med krydderier, æggeblommer og creme fraiche. Tilsæt den udblødte rasp og rødbedeeddiken. Er farsen meget fast, tilsættes lidt mere dansk vand. Form farsen til en lille...
-
Litchibrus med Hindbær & Rosenvand
Skræl og udsten litchi. Kør litchi og hindbær gennem juicepresseren. Mix med rosenvand, hæld i glas og top op med danskvand og server straks. Opskriften er til 1 person...
-
Ananasbrus
Kør ananas gennem en juicepresser. Hæld i glas, top op med danskvand og isterninger, og drik med det samme. Opskriften er til 1 person...
-
Jordbær & Nektarinbrus
Halvér og udsten nektarinerne og pil stilkene af jordbærrene. Kør frugten gennem en juicepresser, hæld i glas og top op med danskvand og isterninger. Opskriften er til 1 person....
-
Pina Colada
Kær ananas gennem en juicepresser. Kom det i en blender sammen med kokosmælk, rom og isterninger. Blend i 1 minut, hæld i glas, top op med danskvand. Servér straks....
-
Mojito med Klementin & Mango
Kør mango gennem en juicepresser. Kom klementinstykkerne i et højt glas sammen med rørsukker og mynte. Mas det sammen med en støder eller en ske for at frigive smag. Rør mangojuice og hvid rom sammen med isterninger. Top op...
-
Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce
Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...