Opskrifter » Bagværk » Boller » Chokoladeboller
Chokoladeboller opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladeboller:
Ca. 18 stk.
Smelt smørret i en gryde.
Opløs gæren i en skål med danskvandet. Tilføj så smørret, æg, sukker og salt og rør godt.
Kom først speltmelet i og derefter 1 dl hvedemel af gangen. Når alt melet er rørt i, skal chokoladen hakkes og blandes i.
Lad dejen stå tildækket et lunt sted ca. 1 times tid.
Tænd ovnen på 210°C varmluft, og dæk 2 bageplader med bagepapir.
Drys lidt mel på bordet og hæld dejen ud.
Ælt dejen kort, og fordel den derefter i ca. 18 stykker. Form dem til boller og læg dem på pladerne. Pensl dem med mælk og bag dem i 9-12 minutter eller til de er gyldne.
Set på "One Kitchen Blog"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.