Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Forloren Skinke
Forloren Skinke opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave forloren skinke:
- 35 g rasp
- 1 dl danskvand
- 250 g hakket flæskekød
- 150 g hakket skinke
- Salt
- Peber
- Paprika
- 2 æggeblommer
- ½ dl creme fraiche
- 2 spsk rødbedeeddike
- Til panering:
- 1 æg
- 1 spsk rasp
- 1 spsk revet ost
- Til stegning:
- 1 spsk margarine
- 3 dl bouillon
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Forloren Skinke:
Lad raspen suge i dansk vandet. Rør kød og skinke eller bacon med krydderier, æggeblommer og creme fraiche. Tilsæt den udblødte rasp og rødbedeeddiken. Er farsen meget fast, tilsættes lidt mere dansk vand.
Form farsen til en lille skinke og læg den i et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Pensl skinken med sammenpisket æg og drys med rasp og revet ost.
Sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter ved 250°C.
Tilsæt bouillonen. Skru ned til 200°C og steg videre til kødet er gennemstegt, ialt ca. 1 time. Dryp af og til med bouillon.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.