Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farseret Mørbrad
Farseret Mørbrad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farseret mørbrad:
- 1 stor svinemørbrad
- Salt
- Peber
- Olie
- Fars:
- 500 g hakkede champignon
- 1 dl sorte oliven uden sten
- 250 g hakket kalvekød
- 2 æg
- 2 dl hakkede krydderurter
- Salt
- Peber
- 2 røde peberfrugter i tern
- Dej:
- 8 plader filodej
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Farseret Mørbrad:
Til 4-6 personer.
Brun den krydrede mørbrad i olie.
Rens svampene og blend dem til jævn fars, der røres med kalvekød, æg og krydderurter.
Farsen kan tilsættes lidt rasp eller mel, hvis den er for våd.
Rør olie og peberfrugt i farsen.
Læg plader af filodej på bagepapir. Læg så farsen på, og til sidst mørbraden, der så pakkes ind i mere fars og lukkes med filodej.
Bages ved 180°C i 60-75 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.