Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » BlomkÃ¥lsmuffins
Blomkålsmuffins opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave blomkålsmuffins:
- 1 mellestort blomkål
- Lidt olie
- 1 dl majsmel
- 2 æg
- ½ pakke bacontern
- ½ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk tørret timian
- 1 håndfuld hakket persille
- 4 cherrytomater
- 1 gulerod
- 1 stængel bladselleri
- 1 hakket løg
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blomkålsmuffins:
Blend blomkål og gulerod til det ligner ris.
Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt.
Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter.
Tilsæt krydderier og persille og vend rundt i det.
Tag panden af varmen. Pisk æggene med majsmelet og vend det godt rundt i blandingen. Lad det køle lidt af.
Hæld blandingen i muffinforme og tryk det godt ned. Bag dem i 35-40 minutter i en 200°C varm ovn. Lad dem køle lidt af inden de tages ud af formene.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.