Madkampen.dk » Ingredienser » KyllingeoverlÃ¥r
Opskrifter på mad med Kyllingeoverlår
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kyllingeoverlår indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rød Karrysuppe med Spicy Kylling
Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...
-
Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling
Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder. Pil hvidløgsfedene. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøn...
-
Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce
Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...
-
Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde samm...
-
Paprikakylling med KÃ¥lsalat
Til 2 personer. Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelÃ¥rene heri. Læg kyllingelÃ¥rene i et ovnfast fad og sæt dem i en 200°C varm ovn i 50 minutter. Kom limesaften i en morter sammen med chili, halvdelen af nÃ...
-
Stegte Kyllingelår med Tomatris
Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...