Opskrifter » Supper » Varme Supper » Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling
Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet gulerodssuppe med peberfrugt & sprød kylling:
- 800 g gulerødder
- 1000 g blandede peberfrugter (ikke grønne)
- 300 g løg
- 16 fed hvidløg
- 2 store dåser kokosmælk
- 400 g kyllingefond/bouillon
- Olivenolie
- Havsalt
- Peber
- 8 kyllingeoverlår
- 100 g græskarkerner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling:
Til 4 personer.
Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder.
Pil hvidløgsfedene.
På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøntsagerne. Dryp med olivenolie og drys med havsalt og vend dem godt rundt.
Rist grøntsagerne i en forvarmet ovn på 225°C i ca. 45 minutter eller indtil de er gennembagte med sorte kanter hist og pist. Skru ovnen ned på 200°C
Hæld grøntsagerne op i en foodprocessor sammen med kokosmælk og bouillon og blend til en glat og cremet suppe.
Hæld suppen op i en gryde.
Gnid kyllingeoverlårene ind i havsalt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Steg kyllingelårene i ovnen i 45-60 minutter.
Varm suppen op i gryden og smag til med salt og peber. Servér suppen med plukket kylling og græskarkerner.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.