Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Paprikakylling med KÃ¥lsalat
Paprikakylling med KÃ¥lsalat opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Paprikakylling med KÃ¥lsalat:
Til 2 personer.
Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelårene heri.
Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og sæt dem i en 200°C varm ovn i 50 minutter.
Kom limesaften i en morter sammen med chili, halvdelen af nødderne, honning og oystersauce og knus blandingen til en fin pasta.
Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne, bland dem med resten af nødderne, hæld nøddepastaen over og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.