Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon
Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i hvidvin med pasta & bacon:
- 25 g smør
- 8 kyllingeoverlår
- 4 zittauerløg
- 4 kviste frisk timian
- 1½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 3½ dl tør hvidvin
- 1 spsk hvedemel
- 1 dl madlavningsfløde
- Sprødstegt bacon
- Frisk pasta
- Friskhakket persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon:
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op.
Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde sammen, og hæld det i panden under omrøring.
Læg derefter kyllingelårene ned i saucen og lad retten koge ved svag varme under låg i ca. 1 time. Smag til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.