Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Stegte KyllingelÃ¥r med Tomatris
Stegte Kyllingelår med Tomatris opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave stegte kyllingelår med tomatris:
- 25 g smør
- 6 kyllingeoverlår
- ½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 1-2 friske røde chili
- 25 g smør
- 150 g hakket løg
- 4 dl løse ris
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ liter grøntsagsbouillon
- 2 spsk paprika
- 1½ spsk sød chilisauce
- 1 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- Flutes
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Stegte Kyllingelår med Tomatris:
Lad smørret blive gyldent i en stegegryde.
Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side.
Flæk chilierne på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilierne.
Smelt smøret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og ris et kort øjeblik. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad risene koge ved svag varme og under låg i ca. 12 minutter. Tag gryden fra varmen og lad risene trække ca. 12 minutter, stadig under låg.
Fordel risene i et stort, dybt fad. Anret herpå kyllingelårene.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.