Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce
Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ovnbagt kylling med dijonsenneps-sauce:
- 4 kyllingeoverlår
- 4 spsk dijonsennep
- Saft og skal af ½ citron
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 spsk honning
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk rosmarin
- Salt
- Peber
- 3 løg
- 250 g champignon
- 2½ dl madlavningsfløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce:
Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad.
Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen.
Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr skindet med lidt ekstra salt og peber.
Sæt fadet i en 200°C varm ovn i ca. 40 minutter.
Hæld derefter fløden i fadet, og bland den lidt med de øvrige ingredienser. Sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter mere eller til kyllingen er gennemstegt.
Drys med lidt revet citronskal og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.