Madkampen.dk » Ingredienser » KyllingeoverlÃ¥r

Opskrifter på mad med Kyllingeoverlår

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kyllingeoverlår indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Rød Karrysuppe med Spicy Kylling

    Til 4 personer. Varm olien i en stegegryde eller sauterpande. Brun kødet over middel varme i ca. 5 minutter, så alle sider er gyldne. Tilsæt løg (i både), ingefær, hvidløg og karrypasta og steg i 3 minutter. Hæld vandet på...


  2. Cremet Gulerodssuppe med Peberfrugt & Sprød Kylling

    Til 4 personer. Skræl gulerødderne og skær dem i grove bidder. Rens peberfrugterne og skær dem i grove bidder. Pil løgene og skær dem i grove bidder. Pil hvidløgsfedene. På en bageplade beklædt med bagepapir blandes grøn...


  3. Ovnbagt Kylling med Dijonsenneps-sauce

    Bland sennep, citronsaft, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, salt og peber i et ildfast fad. Læg kyllingestykkerne i fadet, og vend dem i blandingen. Skær løg og champignon i kvarte, og læg dem under kyllingestykkerne. Krydr...


  4. Kylling i Hvidvin med Pasta & Bacon

    Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingelårene på begge sider, og tag dem op. Kom løgene i panden og svits dem i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Rør mel og fløde samm...


  5. Paprikakylling med KÃ¥lsalat

    Til 2 personer. Bland majsgryn, sesam, paprika og salt og vend kyllingelÃ¥rene heri. Læg kyllingelÃ¥rene i et ovnfast fad og sæt dem i en 200°C varm ovn i 50 minutter. Kom limesaften i en morter sammen med chili, halvdelen af nÃ...


  6. Stegte Kyllingelår med Tomatris

    Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...