Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Grøntsager med FrikadellelÃ¥g
Grøntsager med Frikadellelåg opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grøntsager med frikadellelåg:
- 1 pose grøntsagsblanding*
- 500 g hakket svinekød
- ½ dl mel
- ½ dl havregryn
- 1 æg
- 1 fintrevet løg
- 1 dl mælk
- Salt
- Peber
- 1 bouillonterning
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grøntsager med Frikadellelåg:
Den med ærter, gulerødder og blomkål.
Kog grøntsagsblandingen i et par minutter. Tilsæt 1 bouillonterning til kogevandet. Lad dem dryppe af.
Læg grøntsagsblandingen i bunden af et ildfast fad.
Bland alle ingredienserne til farsen. Fordel farsen over grøntsagerne. Drys evt. med lidt rasp.
Bages i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter. Serveres med kogte kartofler og sovs lavet på grøntsagsvandet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.