Opskrifter » Bagværk » Boller » Grovboller med Pastinak
Grovboller med Pastinak opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave grovboller med pastinak:
- 25 g gær
- 3 dl lunken skummetmælk
- 1 tsk salt
- 1 spsk rørsukker
- 1 spsk rapsolie
- 200 g 1,5% hytteost
- 100 g solsikkekerner
- 150 g revet pastinak
- 200 g fuldkornshvedemel
- 450 g hvedemel
- 1 æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Grovboller med Pastinak:
Opløs gæren i mælken.
Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, solsikkekerner (gem lidt til drys) og pastinak.
Rør det hele godt sammen og tilsæt derefter begge slags mel og ælt dejen godt sammen.
Lad dejen hæve i 45 minutter, inden den slås op og formes til boller.
Sæt bollerne på bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter, inden de pensles, drysses med solsikkekerner og bages i 20 minutter på 200°C
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.