Opskrifter » Bagværk » Boller » Havreboller


Print opskriften på Havreboller Print opskrift

Del på Facebook

Havreboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave havreboller:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Havreboller:

Hæld havregrynene i et stort bagefad. Hæld halvdelen af vandet over dem. Den anden halvdel koges og hældes også over. Lad dem stå i blød i 15 minutter.

Opløs gæren i havregrynsblandingen. Tilsæt resten af ingredienserne mens du blander med den ene hånd.

Ælt grundigt, dejen skal stadig være lidt klistret, når du stiller til hævning i en time, lunt.

Form aflange boller, dejen skal stadig klistre lidt.

Lad dem hæve i 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg.

Stil bollerne i en kold ovn, tænd på 200°C. Bollerne er færdige, når bunden er lysebrun.

TIP! Bollerne er gode at fryse, men tag kun op hvad du spiser samme dag.

Havreboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Havreboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Koldthævede Boller med Havregryn Sandwichboller Danskvandsboller Sunde Boller Gulerodsboller med Havregryn Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt