Opskrifter » Bagværk » Boller » Langtidshævede Safranboller


Print opskriften på Langtidshævede Safranboller Print opskrift

Del på Facebook

Langtidshævede Safranboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave langtidshævede safranboller:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Langtidshævede Safranboller:

Ca. 16 stk.

Smelt smørret i en gryde og rø mælken ud heri.

Hæld blandingen over i en skål og rør gæren ud i den.

Tilsæt yoghurt naturel, safran, sukker, salt og mel.

Ælt dejen godt igennem, dæk skålen over med folie eller put den i en plastikpose med forseglet knude.

Stil skålen med dejen i køleskabet natten over (minimum 8 timer).

Del dejen i 4 stykker og skær hvert stykke ud i 4 kvarte.

Tril de 16 stykker til 15 cm lange slanger. Form slangerne til luciabrød (s´er).

Beklæd bagepladen med bagepapir og læg luciabrødene over på det.

Put rosiner ned i hullerne i s´et og lad bollerne efterhæve i 20-30 minutter.

Pensl med æggeblomme rørt op med 1 spsk vand og bag brødene ved 225°C i 10-12 minutter.

Server med iskold smør.

Langtidshævede Safranboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Langtidshævede Safranboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Gulerods - Solsikke Boller Gulerodsboller med Havregryn Koldthævede Boller med Havregryn Amerikanske Scones Lette Boller med Æble & Sesamfrø Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt