Opskrifter » Bagværk » Boller » Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar
Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sandwichboller med majsmel, chili & cheddar:
- 2½ dl lunt vand
- 25 g gær
- 150 g fuldkorns majsmel
- 350 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 1 tsk rørsukker
- 1 æg
- 50 g blødt smør
- 2 røde chili
- 75 g revet cheddarost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Sandwichboller med Majsmel, Chili & Cheddar:
Til 8 stk.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser (undtagen chili og cheddar) og ælt dejen godt, til den slipper siderne i skålen.
Tag kernerne ud af chilierne og hak dem fint. Kom dem i skålen sammen med revet cheddar og ælt et par minutter.
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 8 stykker, der hver trilles til en bolle. Tryk bollen flad, og læg dem på en bageplade, hvor de skal efterhæve i 30 minutter.
Bag bollerne i en 225°C varm ovn i ca. 10 minutter. Lad dem køle ned på en rist.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.