Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Bananbradepandekage med Chokolade
Bananbradepandekage med Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave bananbradepandekage med chokolade:
- 260 g margarine
- 360 g sukker
- 6 æg
- 360 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk natron
- 2 tsk vanillesukker
- 2 tsk kanel
- 150 g mørk chokolade
- 4 modne bananer
- Glasur:
- Flormelis
- Kakao
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Bananbradepandekage med Chokolade:
Margarine og sukker røres godt, til det er let og luftigt. Rør æggene i - et ad gangen, og rør godt mellem hvert æg.
Bland mel, bagepulver, natron, vanillesukker og kanel sammen i en skål, og sigt det ned i dejen lidt efter lidt.
Mos bananerne og hak chokoladen, og kom det i dejen. Rør rundt.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33cm) foret med bagepapir og bag kagen på en rist midt i en 200°C varm ovn i 40-45 minutter.
Lad kagen køle af, og pynt så med kakaoglasur inden den skal spises.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.