Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Chokoladekage med Jordbær & Fløde
Chokoladekage med Jordbær & Fløde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladekage med jordbær & fløde:
- 20 spsk mel
- 20 spsk sukker
- 10 spsk kakao
- 2½ spsk bagepulver
- 5 spsk vanillesukker
- 5 æg
- 15 spsk olie
- 10 spsk sødmælk
- 15 spsk piskefløde
- 250 g blendede jordbær
- 1½ dl fløde
- 1 dl blendede mandler
- 1½ dl grofthakkede mandler
- Evt. 5 dråber romessens
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chokoladekage med Jordbær & Fløde:
Bland de tørre ingredienser sammen med en gaffel.
Tilsæt de blendede jordbær.
Tilsæt derefter æggene (evt. romessens) og pisk grundigt.
Tilsæt nu olie, mælk og fløde og rør til en ensartet masse.
Hæld dejen i en smurt form, drys med fintmalede mandler og grofthakkede mandler.
Bag kagen i 20-30 minutter ved 225°C - afprøv med en strikkepind. Lad kagen hvile inden servering.
Servér evt. med en klat vanilleis.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.