Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Den Glade Bradepandekage
Den Glade Bradepandekage opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave den glade bradepandekage:
- 250 g smør
- 250 g brun farin
- 5 æg
- 2 spsk kakao
- 2 tsk (med top) vanillesukker
- 100 g kokosmel
- 450 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1½ dl 13% fløde
- Glasur:
- 225 g flormelis
- 2-3 spsk kogende vand
- 1 spsk kakao
- Lidt gul frugtfarve
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Den Glade Bradepandekage:
Rør smør og farin godt.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland kakao, vanille og kokos og rør det i, så det forener sig.
Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med fløden.
Bred dejen ud i en bradepande belagt med bagepapir på ca. 30x40 cm. Bag den på næstnederste rille i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter.
Rør flormelis til glasur med det kogende vand. Tag en femtedel fra og del den i to portioner. Lad den ene være hvid og farv den anden gul. Kom kakaoen i den store portion og smør den på kagen. Kom den hvide og gule glasur i hver sit kræmmerhus af pergamentpapir og pynt kagen efter eget ønske og fantasi.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.