Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Kartoffelkage med Citronglasur
Kartoffelkage med Citronglasur opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kartoffelkage med citronglasur:
- 225 g margarine
- 675 g sukker
- 450 g æg (hele)
- 335 g kogte kartofler
- 335 g hvedemel
- 15 g bagepulver
- ½ citron
- Glasur:
- 100 g flormelis
- Saft af citron (efter smag)
- Vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelkage med Citronglasur:
Rør margarine og sukker sammen.
Rør æg i, lidt ad gangen.
Riv citronen og pres saften ud.
Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen.
Mos kartoflerne og kom dem i dejen.
Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 170°C i ca. 45 minutter.
Glasér kagen med citronglasur.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.