Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Rabarberkage


Print opskriften på Rabarberkage Print opskrift

Del på Facebook

Rabarberkage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberkage:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rabarberkage:

Smør, sukker og æggeblommer røres sammen.

Mel sigtes med bagepulver og tilsættes skiftevis med mælken.

Dejen bredes ud i en smurt bradepande (37x24 cm).

Bages ca. 30 minutter ved 180°C.

Rabarber lægges på den forbagte dej, drysses med vanille og jævning.

Æggehviderne piskes stive, halvdelen af sukkeret drysses i, mens man stadig pisker.

Resten af sukkeret blandes med vanille og tilsættes på én gang til sidst, hvorefter kokosmel røres i.

Kagen bages videre i ca. 15 minutter

Rabarberkage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rabarberkage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bradepandekager kategorien

Børnenes Chokoladekage Tusindfryds Chokoladekage Svampet Hindbærkage med Kokostopping Kanel-Chokoladekage Bøfkage Tykmælkskage (kanelkage)