Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Rabarberkage
Rabarberkage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberkage:
- 250 g smør
- 250 g sukker
- 4 æggeblommer
- 500 g hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- 3 dl mælk
- 700 g skiveskåret rabarber
- 40 g sukker
- ½ tsk vanillesukker
- 1 spsk jævning
- 4 Æggehvider
- 125 g sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 75 g kokosmel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarberkage:
Smør, sukker og æggeblommer røres sammen.
Mel sigtes med bagepulver og tilsættes skiftevis med mælken.
Dejen bredes ud i en smurt bradepande (37x24 cm).
Bages ca. 30 minutter ved 180°C.
Rabarber lægges på den forbagte dej, drysses med vanille og jævning.
Æggehviderne piskes stive, halvdelen af sukkeret drysses i, mens man stadig pisker.
Resten af sukkeret blandes med vanille og tilsættes på én gang til sidst, hvorefter kokosmel røres i.
Kagen bages videre i ca. 15 minutter
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.