Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Snickerskage i Bradepande
Snickerskage i Bradepande opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave snickerskage i bradepande:
- 5 æg
- 540 g sukker
- 300 g smør
- 360 g hvedemel
- 4½ tsk vanillesukker
- 2½ tsk bagepulver
- 450 g usaltede peanuts
- Karamelsauce:
- 360 g sukker
- 4 tsk vanillesukker
- 4 tsk kakao
- 2 dl lys sirup
- 2 dl piskefløde
- 100 g smør
- 225 g mørk chokolade
- 225 g lys chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Snickerskage i Bradepande:
Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland smeltet smør og de øvrige ingredienser i.
Hæld dejen i en smurt bradepande, og fordel peanuts over hele kagen.
Bag kagen ved 200°C (alm. ovn) i 15-20 minutter.
Alle ingredienserne til karamelsaucen puttes i en gryde, og koges 8 minutter. Hæld saucen over den varme kage, og lad kagen afkøle.
Smelt chokoladen og smør den ud over kagen. Servér, når chokoladen er stivnet.
Tip! Skær kagen ud i små tern - et stort stykke kan godt blive for meget af det gode :-)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.