Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Svampet Chokoladekage
Svampet Chokoladekage opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Svampet Chokoladekage:
De tørre ingredienser sigtes sammen.
Herefter tilsættes æg, smeltet smør og vand, og der piskes godt med en håndmixer.
Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 23x33cm) og bag den på nederste rille i en 170°C varm (almindelig) ovn i ca. 35 minutter.
Prøv med en kødnål - den skal ikke være helt tør, men lækker svampet.
Rør ingredienserne til glasuren sammen, og smør den på kagen, når den er afkølet.
Hvis du laver dobbeltportion, svarer det til den bradepande, der passer til ovnen. Så skal du regne med lidt længere bagetid.
Kagen kan sagtens fryses, men så undlad glasuren til du skal bruge den.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.